Welkom op de site van Dorpsbelangen Harreveld!

Nieuws

INLOOPAVOND MFA LOCATIEKEUZE

24. 05. 23

Beste Harrevelders, 

Onlangs hebben jullie een uitnodiging ontvangen om je mening te geven waar de multifunctionele accommodatie moet komen in Harreveld. 
Om inzage te geven in de onderzoeken die hiervoor reeds gedaan zijn is alle documentatie  terug te vinden op de site van Dorpsbelangen. 
Op dinsdag 21 mei en woensdag 22 mei  was er de gelegenheid om vragen te stellen over de documentatie die gepubliceerd is of om vragen te stellen die na het lezen van de documentatie niet beantwoord worden. 
Op beide avonden zijn er goede vragen gesteld en hebben we veel antwoorden kunnen geven. 
We hebben wel gemerkt dat er onduidelijkheid is over de situatieschets die getoond wordt in de documentatie. 
Voordat jullie aanstaande week naar de stembus gaan willen we dan ook nog graag benadrukken dat de schetsen uit de documentatie slechts schetsmatige uitwerkingen, en geen definitieve status hebben. De indeling van beide locaties is afhankelijk van beschikbare gronden en zal verder uitgewerkt worden, nadat er een keuze gemaakt is voor de locatie. De stemming die volgende week gehouden wordt, zal als input gebruikt worden voor het maken van deze keuze. 
Wij hopen dat de inloopavonden en de gepubliceerde documentatie alle vragen die er nog waren beantwoord hebben, en hopen jullie te zien op een van de stemlocaties volgende week.

Werkgroep TVH

Aanmelden


Als u zich wil aanmelden voor de nieuwsbrief, stuur dan een e-mail naar db@harreveld.nl