Welkom op de site van Dorpsbelangen Harreveld!

Nieuws

23. 04. 24
Ben jij degene die ons komt versterken?

We zoeken personen met, maar ook zonder bestuurservaring, jong en oud, zowel in de kom als in het buitengebied woonachtig.

Wat doet Dorpsbelangen zoal?

Zorg dragen voor leefbaarheid van Harreveld, door het initiëren van projecten/activiteiten die hier een positieve bijdrage aan leveren. Ons werkgebied loopt onder anderen van contact met de Gemeente, WMO, politie, Horizon, basisschool en alle verenigingen van Harreveld tot ontwikkelen van een Dorpsplan. Op dit moment lopen er belangrijke zaken voor de leefbaarheid in Harreveld, waaronder woningbouw voor starters en senioren, verkeersveiligheid van de Kerkstraat en samenvoegen van ’t Hach en ‘t Kempken.

Op dit moment zoeken wij nog bestuursleden voor de volgende functies:

  • Secretaris
  • Jeugd, zorg, sport en welzijn
  • Infrastructuur en veiligheid
  • Media, ICT en automatisering

Mocht je benieuwd zijn naar wat deze functies precies inhouden, neem dan een kijkje op onze website: https://db.harreveld.nl

Ben je geïnteresseerd in een van de functies of heb je nog vragen, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem contact op met onze voorzitter Jos Hulshof onder tel.nr. 06-38562795

23. 03. 09

Onderzoek naar Knelpunten landbouw en vrachtverkeer

Oost Gelre is een plattelandsgemeente. Daarom zien we vaak grote voertuigen zoals trekkers, hooiwagens of combines op de weg. En ook de bedrijven in onze regio zijn actief en dat levert het nodige vrachtverkeer op. Hierdoor ontstaan op doorgaande wegen soms knelpunten en die willen we met dit onderzoek graag in kaart brengen. En als het even kan, natuurlijk oplossen.

Doe mee

Het invullen van de vragenlijst kost ongeveer 10 minuten. Meedoen kan door op de link hier beneden te drukken. Je kunt de vragenlijst invullen van 8 maart t/m 2 april.

De vragenlijst vindt u hier.

22. 11. 17

De notulen van april 2022 zijn hier te vinden: https://db.harreveld.nl/index.php/downloads/notulen

Aanmelden


Als u zich wil aanmelden voor de nieuwsbrief, stuur dan een e-mail naar db@harreveld.nl