Toekomstige bewoners "Erve de Boer" bekend

21. 06. 16
Wij willen jullie graag voorstellen aan de 8 toekomstige bewoners van “Erve de Boer”.
Afgelopen dinsdag was een avond van geluk en teleurstelling. Met maar 7 woningen beschikbaar, omdat Piet en Greet ook een woning gaan bewonen, konden de andere 7 woningen verloot worden aan de belangstellenden. Niet iedereen kon een plekje bemachtigen op “Erve de Boer” helaas.
 
“Erve de boer” zijn 8 woningen welke op de plek komen waar nu zaal de Boer staat.
Deze groep zal de komende maanden samen met elkaar hun woningen gaan uitwerken en realiseren waarbij het de verwachting is dat de start van de realisatie in maart 2022 zal plaatsvinden met als doel zomer volgend jaar de woningen op te kunnen leveren.
In de maand juli zal er nog een buurtbijeenkomst georganiseerd worden om de naast te buren te informeren over de plannen.
 
Oja..., met Carnavalsvereniging de Zandbieters is afgesproken dat voor het komende carnavalsseizoen zaal de Boer nog gebruikt kan worden. Alaaf!!!
 
Wij wensen de toekomstige bewoners veel succes en plezier op “Erve de Boer”.
 
Dat er veel vraag is naar starters woningen in Harreveld is ook nu weer duidelijk geworden bij dit project, want we hebben starters, of wel Harreveldse jeugd teleur moeten stellen die graag op Harreveld willen blijven wonen. Zij willen graag op Harreveld blijven wonen, maar het is niet eenvoudig, of bijna onmogelijk, om iets te bemachtigen.


 

Aanmelden


Als u zich wil aanmelden voor de nieuwsbrief, stuur dan een e-mail naar db@harreveld.nl