Horizon, locatie Harreveld

21. 12. 14

Jaarlijks spreekt Dorpsbelangen Harreveld meerdere keren met het locatiemanager van de locatie Harreveld, Thomas de Roos. Thomas is van alle lopende zaken op de hoogte en weet wat er speelt in Harreveld.

Jaarlijks vindt er een evaluatiegesprek plaats met Dorpsbelangen Harreveld, de gemeente Oost Gelre, politie en Horizon waar open met elkaar wordt gesproken over wat er de voorgaande periode heeft plaatsgevonden binnen Horizon en de locatie Harreveld en wat er staat te gebeuren. Vanaf 2021 zullen deze gesprekken halfjaarlijks plaatsvinden.

Mochten er zich zaken voordoen die Horizon aangaan, dan kan hiervoor contact worden opgenomen. Dit kan telefonisch via het centrale nummer van de locatie Harreveld (0544 – 394 444) of per mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Graag ontvangt Dorpsbelangen Harreveld een cc van deze mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Aanmelden


Als u zich wil aanmelden voor de nieuwsbrief, stuur dan een e-mail naar db@harreveld.nl