Horizon, locatie Harreveld

21. 12. 14

Jaarlijks spreekt Dorpsbelangen Harreveld meerdere keren met het locatiemanagement van de locatie Harreveld. Waar dit voorheen gesprekken waren met Peter Houweling, zijn dit nu gesprekken met Bob Wiggers. Onlangs heeft een eerste gesprek plaatsgevonden. Bob is van alle lopende zaken op de hoogte en weet wat er speelt in Harreveld. Dit mede door zijn inwerkperiode van een ½ jaar gezamenlijk met Peter. Tijdens dit eerste gesprek is uitgesproken de fijne samenwerking voort te willen zetten en een ‘goede buur’ voor elkaar te willen zijn.

Jaarlijks vindt er een evaluatiegesprek plaats met Dorpsbelangen Harreveld, de gemeente Oost Gelre, politie en Horizon waar open met elkaar wordt gesproken over wat er de voorgaande periode heeft plaatsgevonden binnen Horizon en de locatie Harreveld en wat er staat te gebeuren. Vanaf 2021 zullen deze gesprekken halfjaarlijks plaatsvinden.

Mochten er zich zaken voordoen die Horizon aangaan, dan kan hiervoor contact worden opgenomen. Dit kan telefonisch via het centrale nummer van de locatie Harreveld (0544 – 394 444) of per mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. in cc aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Graag ontvangt Dorpsbelangen Harreveld een cc van deze mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Aanmelden


Als u zich wil aanmelden voor de nieuwsbrief, stuur dan een e-mail naar db@harreveld.nl