Nieuwsbrief 224
1-5-2022
DBH Nieuwsbrief
Deze nieuwsbrief wordt al door 352 abonnees ontvangen.

Beste {tag:name},

Bij deze ontvangt u uw nieuwsbrief, met daarin de centrale agenda en ander nieuws.

Nieuwsberichten voor de volgende brief graag voor 15-5-2022 aanleveren op db@harreveld.nl

Centrale Agenda

Datum Tijd Activiteit
2-5-2022 19:30 Openstelling Oudheidkundige Vereniging Harvelt
26-5-2022 12:00 Kom met etten
26-5-2022 14:00 Harreveld on Wheels autosterrit
6-6-2022 19:30 Openstelling Oudheidkundige Vereniging Harvelt
30-6-2022 12:00 Kom met etten
4-7-2022 19:30 Openstelling Oudheidkundige Vereniging Harvelt
28-7-2022 12:00 Kom met etten

Café de Boer organiseert autosterrit.

Na eerdere geslaagde edities,  wordt er dit jaar wederom op Hemelvaartsdag 26 mei, een Harreveld on Wheels autosterrit georganiseerd. In navolging van het aloude festijn, waarbij Harreveld overlopen werd met alles wat op wielen reed, werd hier op gepaste wijze een vervolg gegeven. Een traditie die Harreveld groot maakte!

De reacties die we na afloop van de vorige edities kregen waren uitermate positief. Na 2 jaren van kommer en kwel door de corona heeft café de Boer het initiatief genomen om er dit jaar weer een vervolg aan te geven. Het is ons dan ook gelukt om weer een prachtige AUTOSTERRIT in elkaar te zetten en hierbij willen wij iedereen uitnodigen om deel te nemen.

De deelname is voor iedereen, gezinnen, kameraden, buren of wie dan ook. Let wel, naast de bestuurder, heeft men natuurlijk wel iemand nodig voor de navigatie.

Onze autosterrit is bedoeld voor auto’s en / of kleine busjes. Motoren of andere motorvoertuigen worden helaas niet toegelaten. Men kan deelnemen door zich vooraf aan te melden via info@cafedeboer.nl . Dit kan al vanaf nu maar wel graag voor 22 mei as.

Start en finish van de autosterrit is dit jaar bij Café de Boer.

Neem je deel  dan kun je je op Hemelvaartsdag, 26 mei vanaf 14.00 uur inschrijven bij Café de Boer, waarna er dan kan worden gestart vanaf 14.30 uur. De kosten voor deelname per auto is € 5,-.

Ten opzichte van de eerste edities hebben we niet veel aangepast, maar de belangrijkste ingrediënten blijven behouden. De route leidt  wederom door de prachtige achterhoek,  grote wegen worden zoveel mogelijk  vermeden.

Op de routebeschrijving staan aanwijzingen die je dan zelf langs de route moet gaan zoeken. De gemiddelde snelheid die gereden wordt tijdens de sterrit is  30 km per uur. De afstand van de route is niet al te groot, zodat iedereen binnen 2 uur rijden binnen behoort te zijn. Aan deze autosterrit  is een wedstrijdelement verbonden, het is namelijk  de bedoeling dat je de juiste tijd rijdt over de te rijden route. En de route  moet natuurlijk ook nog eens foutloos gereden worden.

De winnaar zal na afloop van de autosterrit bekend worden gemaakt en uiteraard staat er voor de winnende equipe een leuke prijs en onze Harreveld on Wheels wisselbeker te wachten.

Winnaar vorige editie: